V Novi Gorici odpira vrata brezplačna izposojevalnica poročnih in svečanih oblek za tiste, ki si ne morejo privoščiti nakupa ali redne izposoje oblek za posebne priložnosti. Tam si obleke lahko izposodijo tudi vsi drugi, ki bodo za izposojo sicer prispevali po svojih zmožnostih, z zbranim denarjem pa bodo poskrbeli za vzdrževanje oblek in druge stroške.

Izposojevalnica »Srčna obleka« bo zaživela s pomočjo srčnih donatork in donatorjev, ki bodo nesebično podarili obleke. Zaradi tega, nosi vsaka obleka svojo posebno, čudovito zgodbo. Zgodbo osebe, ki je v njej preživela enega najpomembnejših in najlepših dni v svojem življenju. In enako želi omogočiti tudi drugim.

Tudi sami lahko podarite poročne ali druge svečane obleke. Sprejemajo tako ženske, kot moške obleke. Za mlade in tudi za starejše. V vseh konfekcijskih številkah.

Za več informacij glede izposoje ali donacij, se lahko obrnete na Nastjo Slokar, ki je dosegljiva preko elektronskega naslova: podpora@odsrcadosrca.info in telefonske številke: 031636824.